Ga naar de inhoud

Aanvragen en perscontact

Heeft u vragen over de Zorgzaak, zoekt u ander beeldmateriaal, heeft u een interviewaanvraag of wilt u in uw uitgave of programma op een andere manier aandacht besteden aan de Zorgzaak Neem dan contact op met de afdeling marketing & communicatie via communicatie@zorgzaak.nl.

Persberichten

Wij versturen regelmatig persberichten over activiteiten van de Zorgzaak.. Wilt u deze persberichten ontvangen? Mail dan uw gegevens naar communicatie@zorgzaak.nl.

Logo’s en afbeeldingen

Voor afbeeldingen met een hoge resolutie vragen wij u contact op te nemen met de afdeling Communicatie via communicatie@zorgzaak.nl.

 

 

Meer informatie over de Zorgzaak

Al meer dan 25 jaar is de ZorgZaak een begrip in de regio. De dienstverlening van de ZorgZaak bestaat uit ambulante zorgverlening (bij de mensen thuis) en zorgverlening op de eigen woon-zorglocaties waar mensen tijdelijk of permanent verblijven. Het hoofdkantoor van de ZorgZaak is gevestigd in Hoogeveen, het werkgebied bestaat uit de provincies Drenthe en Overijssel.

Het verschil maken

Op één van de heipalen onder het fundament van het hoofdkantoor van de ZorgZaak is bij de bouw geschilderd: “ Maak het verschil in het leven van mensen!“. Deze missie is letterlijk het fundament van de ZorgZaak, waar iedere medewerker zich van bewust is en dagelijks mee bezig is.