Ga naar de inhoud
Altijd passende zorg

De woonlocaties van de ZorgZaak

De ZorgZaak heeft woonlocaties in Hoogeveen, Veenoord en Slagharen. Hier kunt u comfortabel en met de zekerheid van goede professionele zorg een appartement huren. Wij bieden kleinschalig wonen met zorg aan, waarbij gezondheid, gastvrijheid en gemak centraal staan.

Aanmelden of meer informatie
Het uitgangspunt is altijd dat er passende kwalitatieve zorg geleverd kan worden aan u of uw dierbare op basis van een zorgindicatie. Hierbij hanteren wij een aantal criteria. Klik op inclusie/exclusie om deze te kunnen raadplegen of neem vrijblijvend contact op voor een toelichting.

Het adviesbureau geeft u graag informatie, kan een afspraak voor een bezichtiging regelen en kan u adviseren bij het aanvragen van de zorgindicatie. Belt u gerust met ons adviesbureau 0528 – 745 145 of stuur een e-mail naar adviesbureau@zorgzaak.nl

Wonen
Woonlocatie Slagharen – Huize de Eik

Een prachtig zorgcentrum met ruime en volledig uitgeruste appartementen waar de bewoners verzekerd zijn van goede zorg in een uitstekende leefomgeving.

Woonlocatie Hoogeveen – Kloosterstaete

Kloosterstaete in Hoogeveen biedt kleinschalig wonen en zorg aan, in een rustige omgeving op 5 minuten loopafstand van het centrum. Warme zorg en een huiselijke sfeer zijn onze kernwaarden. Gastvrijheid, gezondheid en gemak staan bij ons hoog in het vaandel.

Woonlocatie Veenoord – De ZorgVilla

In Veenoord/Nieuw-Amsterdam in Drenthe is de ZorgVilla gevestigd, een kleinschalige woonzorg accommodatie. Hier wordt zorg geboden aan mensen met een lichamelijke en/of geestelijke zorgvraag.