Ga naar de inhoud

Cliëntvertrouwenspersoon

Bij de ZorgZaak bieden we ondersteuning aan jeugdigen en volwassenen. Voor deze doelgroep hebben wij een cliëntvertrouwenspersoon die klaarstaat om te helpen. Deze persoon staat aan jouw kant en kan je helpen met dingen die spelen tussen jou en de ZorgZaak, zoals als je niet tevreden bent over de hulp die je krijgt of over het plan voor jouw zorg.

De vertrouwenspersoon is er om naar je te luisteren, je te begeleiden en je te ondersteunen.

Alles wat je met de cliëntvertrouwenspersoon bespreekt, blijft tussen jullie. Ze zullen geen informatie delen met anderen zonder jouw toestemming.

Voor jeugdigen: vertrouwenspersoonjeugdigen@zorgzaak.nl

Voor volwassenen: vertrouwenspersoon18plus@zorgzaak.nl

 

Klachtenprocedure

Bij de ZorgZaak vinden we het belangrijk dat cliënten, familieleden en andere naastbetrokken tevreden zijn over onze zorg en service. Toch kan het voorkomen dat u een klacht heeft.

U kunt eerst praten met de desbetreffende medewerker, wat vaak de snelste oplossing biedt. Als u niet tevreden bent met de uitkomst of dit niet passend vindt, dan kunt u in gesprek gaan met de manager.

Als dit niet helpt, staat onze klachtencommissie klaar om uw officiële klacht te behandelen.

SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven)

De Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) erkent en ondersteunt leerbedrijven. Als erkend leerbedrijf draagt de ZorgZaak bij aan de toekomst van het vakmanschap en dient het als voorbeeld voor de branche. We zijn blij dat we voor meerdere opleidingen erkend zijn.