Ga naar de inhoud

De woonlocaties

Wij hebben onze drie verschillende woonlocaties verdeeld over Drenthe en Overijssel. Op deze manier is er altijd wel een locatie bij u in de buurt te vinden. Hierdoor hoeft u niet perse uit uw eigen vertrouwde omgeving te verhuizen. In de verschillende woonlocaties bieden wij de mogelijkheid tot kleinschalig wonen met de juiste zorg op maat.

Wanneer u ervoor kiest om kleinschalig te gaan wonen in één van onze woonlocaties woont u samen met een klein aantal mensen samen. Wij bieden hier de juiste zorg en ondersteuning aan. De woningen staan vaak in een normale woonwijk en niet op het terrein van een zorginstelling. Op deze manier ervaart u nog wel de ruimte en vrijheid.

Zorg op maat

Wij bieden vanuit de ZorgZaak zorg op maat aan. Hierin verzorgen wij u de zorg die u nodig heeft en verdiend. Onze professionals luisteren naar uw wensen en behoeftes en zorgen ervoor dat een ieder zo goed mogelijk geholpen wordt. Wanneer u op één van onze locaties komt te wonen gaan wij samen met u en onze professionals op zoek naar de juiste zorg voor uw behoeftes.

Meer informatie ontvangen

Wilt u nu meer informatie ontvangen over het kleinschalig wonen met de juiste zorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ga in gesprek met een professional. Wil je meer te weten komen over de verschillende woonlocaties? Neem dan een kijkje op onze website.