Ga naar de inhoud

Wat is kleinschalig wonen?

Kleinschalig wonen met zorg is een vorm van wonen waarbij een kleine groep mensen met zorgbehoefte samenwoont in een kleinschalig wooncomplex. Het idee achter kleinschalig wonen met zorg is dat de bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen, terwijl ze toch de zorg en hulp krijgen die ze nodig hebben. In een kleinschalig wooncomplex is er vaak ook professionele zorg aanwezig, zoals verpleegkundigen of verzorgenden. Zo kunnen de bewoners op elk moment van de dag geholpen worden.

Zorg op maat

Bij onze woonlocaties krijgt u de persoonlijke zorg die u nodig heeft. Wij luisteren naar de wensen van onze bewoners en zorgen ervoor dat wij onze zorg op maat maken voor uw behoeftes. Wanneer u op één van onze woonlocaties komt te wonen gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw zorgbehoeftes. Op deze manier sluit onze zorg het beste aan op uw persoonlijke wensen.

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen over het kleinschalig wonen in de omgeving van Slagharen door de ZorgZaak? Of zit u met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.