Ga naar de inhoud

Wat is kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen met zorg omvat het samenwonen van een kleine groep zorgbehoevende mensen in een complex met weinig bewoners. Het doel van deze woonvorm is om de bewoners zelfstandig te laten wonen terwijl ze toch de benodigde zorg en ondersteuning ontvangen. In een kleinschalig wooncomplex is doorgaans professionele zorg aanwezig, waaronder verpleegkundigen en verzorgenden, waardoor de bewoners te allen tijde hulp kunnen krijgen.

De juiste zorg op maat

Bij de ZorgZaak bieden wij zorg op maat aan door goed te luisteren naar de wensen en behoeften van onze cliënten en deze als uitgangspunt te nemen voor onze zorgverlening. We geloven dat iedereen unieke zorg nodig heeft en daarom werken we samen met onze cliënten om een zorgplan op te stellen dat volledig is afgestemd op hun individuele behoeften. Onze zorgprofessionals zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in de zorgsector, waardoor we in staat zijn om zorg van hoge kwaliteit te bieden die aansluit bij de persoonlijke situatie van onze cliënten. Door onze persoonlijke aanpak hopen we onze cliënten te ondersteunen in het behalen van hun doelen en het leiden van een zo zelfstandig mogelijk leven.

Neem vandaag nog contact op met de ZorgZaak

Wilt u meer informatie ontvangen over het kleinschalig wonen in de omgeving van Veenoord door de ZorgZaak? Of zit u met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de verschillende mogelijkheden.