Ga naar de inhoud

Onze woonlocaties

Door onze woonlocaties verdeeld te hebben in de regio van Drenthe is er altijd wel een locatie dicht bij u in de buurt. Op deze manier hoeft u niet ver van uw vertrouwde omgeving weg te gaan. In onze woonlocaties bieden wij kleinschalig wonen aan met zorg. In een kleinschalige woonlocatie woont u samen met een klein aantal andere mensen samen. Hier bieden wij zorg en ondersteuning in de woning beschikbaar. De kleinschalige woningen staan vaak in een normale woonwijk en niet op het terrein van onze zorginstelling.

De zorg die u nodig heeft

Bij de verschillende woonlocaties in Drenthe bieden wij zorg op maat aan. Wij zorgen dat u de zorg krijgt die u verdiend. Bij de ZorgZaak luisteren wij altijd naar de wensen en behoeften van ieder om zo goed mogelijk de juiste zorg te bieden. Wanneer u op één van onze woonlocaties komt te wonen gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw zorgbehoeftes. Op deze manier sluit onze zorg het beste aan op uw persoonlijke wensen.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het kleinschalig wonen op één van onze locaties in de regio van Drenthe? Meer informatie vind u gemakkelijk via onze website. Wilt u liever in contact komen met onze medewerkers? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ga in gesprek.