Ga naar de inhoud
Het is alweer een maand geleden dat wij het vijfjarig jubileum van de Kloosterstaete hebben gevierd. Wat was het een stralende dag! We willen iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt nogmaals hartelijk bedanken. Na het bekijken van de aftermovie zijn we weer helemaal aan het nagenieten.
Als eerste willen we onze bewoners en hun familieleden bedanken. Jullie aanwezigheid en steun maken ons werk zo waardevol. Het was geweldig om dit speciale moment met jullie te kunnen delen.
Mede dankzij het fantastische team van de Kloosterstaete was het jubileum een groot succes en hebben we samen met de bewoners mooie herinneringen kunnen maken. Jullie toewijding en zorg zijn elke dag weer hartverwarmend, jullie maken het verschil in het leven van mensen.
En natuurlijk een speciaal dankwoord aan Harry Tupan, directeur van het Drents Museum en wethouder Niek Wind beide met mooie woorden, de HZVV Old Stars met hun demonstratie, de Vrienden van de Kloosterstaete en hun mooie cheque en alle andere aanwezigen.
Dank ook aan alle sponsoren en iedereen die heeft bijgedragen aan dit prachtige jubileum, zonder jullie steun zouden we deze mijlpaal niet zo groots hebben kunnen vieren. Dankzij jullie bijdrage konden we een onvergetelijke dag organiseren.
Wethouder Niek Wind, Harry Tupan Directeur Drents Museum, Stichting Vrienden van de Kloosterstaete, HZVV Old Stars, Doremichiel (pianist), Bertus Gepken (Draaiorgel), Ries Keizer van Ries kinderplezier evenementen, Geluid Het Klooster Hoogeveen, CarpeDiem Bloemen, De Smederijen van Hoogeveen, Slijterij Dikkers, Distrivers, Eten uit de Regio, Bakker Bos.
Jullie hulp en ondersteuning hebben een enorm verschil gemaakt. We kijken uit naar nog vele jaren van samenwerking en vooruitgang.
Op naar de volgende vijf jaar vol zorg, liefde en mooie momenten! De ZorgZaak
Deze aftermovie is gemaakt door Michael Steenbergen Videoproducties
#zorg #buurtsamenzorg #zorgzaak #gezondheid