Ga naar de inhoud

Deze onafhankelijke stichting steunt activiteiten die het welzijn bevorderen, zoals vergroening en recreatie, door middel van donaties. Ook ondersteunt de stichting uitstapjes en activiteiten. Het bestuur van de stichting bestaat uit Joop Roosma (voorzitter), Theo Kosse (secretaris) en Ronald Hegteler (penningmeester).

Projecten

De Stichting Vrienden van de Eik heeft de afgelopen jaren diverse projecten gerealiseerd. Om een groene leefomgeving voor onze bewoners te creëren, zijn er veel belevingselementen in de tuin toegevoegd. Er zijn pluktuinen aangelegd, bessenstruiken en fruitbomen geplant en een dierenweide gemaakt met dwerggeitjes en kippen. Ook zijn bronpompen geïnstalleerd voor een goede waterhuishouding. Recentelijk is er een wandelpad aangelegd dat de voor- en achtertuin verbindt, dankzij financiële steun van donateurs, subsidie van de gemeente Hardenberg en samenwerking met De Groene Loper Vechtdal.

De stichting zorgt ook voor verbinding met inwoners van het dorp en schoolkinderen. Onze bewoners worden samen met hen betrokken bij activiteiten in deze groene omgeving.

Uw steun is dus van harte welkom! Donaties worden gebruikt om de wensen van de bewoners te vervullen.

Wilt u ook Vriend van Huize de Eik worden?

Uw donatie wordt zeer gewaardeerd en helpt bij het realiseren van deze activiteiten. Zelfs een kleine bijdrage maakt al een groot verschil. Het bankrekeningnummer van de stichting is:

NL87RABO0351657827
t.n.v. Stichting Vrienden van de Eik

Bedankt voor uw steun.