Ga naar de inhoud

De juiste zorg

Wanneer u kiest voor wonen onder begeleiding van een zorgprofessional kijken wij samen naar uw wensen en behoeftes om de juiste zorg op maat aan te kunnen bieden. Wij zorgen dat u de zorg krijgt die u verdiend. Wanneer u op één van onze drie woonlocaties komt te wonen gaan wij samen op zoek naar de beste oplossing voor uw zorgbehoeftes.

De woonlocaties

Wanneer alledaagse dingen niet meer vanzelf gaan kunt u ervoor kiezen om kleinschalig te gaan wonen met de juiste professionele zorg op maat. U heeft misschien wel een helpende hand nodig van een zorgprofessional, maar u wilt wel graag blijven wonen op uw manier. Wanneer u op één van onze woonlocaties komt te wonen gaat u samen met een zorgprofessional opzoek naar de beste oplossing voor uw zorgbehoeftes. Op deze manier sluit onze zorg het beste aan op uw persoonlijke wensen.

Meer te weten komen

Wilt u meer te weten komen over het wonen met begeleiding bij één van de woonlocaties van de ZorgZaak? Neem een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Eén van onze medewerkers staat u graag te woord.