Ga naar de inhoud

Woonlocaties

Het kan zijn dat de alledaagse dingen niet meer zo vanzelfsprekend verlopen. Dit kan komen door ouderdom, ziekte of andere situaties, hierdoor kunt u bijvoorbeeld niet meer goed voor uzelf zorgen. Ook kan het zijn dat er andere specifieke zorg nodig is. U heeft misschien wel een helpende hand nodig van een zorgprofessional, maar u wilt wel graag blijven wonen op uw manier.

Wanneer u op zoek bent naar een prettig woonomgeving waar u zelf kunt wonen, maar toch de zorg krijgt die u nodig heeft zijn de woonlocaties van de ZorgZaak de oplossing die u zoekt. Bij onze woonlocaties krijgt u de juiste begeleiding en zorg die passen bij uw situatie.

Persoonlijke zorg op maat

Bij de woonlocaties krijgt u de persoonlijke zorg die u verdiend. Wij luisteren naar de wensen van u en zorgen dat wij onze zorg op maat maken voor u. Wanneer u op één van onze woonlocaties komt te wonen gaan wij samen met u op zoek naar de beste oplossing voor uw zorgbehoeftes. Op deze manier sluit onze zorg het beste aan op uw persoonlijke wensen.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig naar het wonen met zorg en wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en ga samen met ons in gesprek en kom erachter wat wij voor u kunnen betekenen.