Ga naar de inhoud

Woonlocatie Hoogeveen

In het centrum van Hoogeveen vindt u het appartementen complex Kloosterstaete. Dit complex is bestemd voor mensen met een bepaalde zorgvraag. In deze appartementen kunt u comfortabel en met de zekerheid van goede professionele zorg wonen. De ZorgZaak biedt kleinschalig wonen met de zorg van de toekomst aan, waarbij gezondheid, gastvrijheid en techniek centraal staan.

Woonlocatie Veenoord

In Veenoord/Nieuw-Amsterdam in Drenthe is de ZorgVilla van de ZorgZaak gevestigd. Dit is een kleinschalige woonzorg accommodatie. Hier bieden wij professionele zorg aan zowel somatische als geestelijke zorgbehoeften. De professionals van de ZorgZaak bieden u verzorgd wonen aan in combinatie met persoonlijke aandacht. De ZorgVilla is omringd door rust en natuur. Wij hechten veel waarde aan warme zorg en een huiselijke sfeer.

Woonlocatie Slagharen

In Slagharen is een prachtig zorgcentrum gevestigd. In ruime en volledige uitgeruste appartementen kunnen de bewoners verzekerd zijn van de juiste zorg in een uitstekende leefomgeving. De zorgverlening in Huize De Eik wordt uitgevoerd door gekwalificeerde zorgverleners van de ZorgZaak. Een veilig gevoel, zowel voor de bewoners als hun naaste familie! Huize De Eik geeft een huiselijke sfeer en wordt omring door een prachtige kloostertuin.

Meer informatie ontvangen

Bent u woonachtig in de omgeving van Drenthe en wilt u graag wonen in één van onze woonlocaties en de juiste zorg ontvangen? Neem dan een kijkje op onze website en zie de verschillende diensten die onze professionals van de ZorgZaak aanbieden. Zit u eerst nog met vragen of andere opmerkingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.