Ga naar de inhoud

Woonlocaties

Het kan voorkomen dat de alledaagse dingen niet meer zo vanzelfsprekend zijn als dat ze eerder waren. Dit kan voorkomen door ouderdom, ziekte of andere priv├ę situaties. Hierdoor kan het mogelijk zijn om niet meer op de juiste manier voor uzelf te zorgen. Ook kan het zijn dat er andere specifieke zorg nodig is. U heeft misschien wel een helpende hand nodig van een zorgprofessional, maar u wilt wel graag blijven wonen op uw manier.

Wanneer u op zoek bent naar een prettig woonomgeving waar u zelf kunt wonen, maar toch de zorg krijgt die u nodig heeft zijn de woonlocaties van de ZorgZaak de oplossing die u zoekt. Bij onze woonlocaties krijgt u de juiste begeleiding en zorg die passen bij uw situatie. Wij hechten veel waarde aan warme zorg en een huiselijk sfeer. Ook stellen wij persoonlijke aandacht centraal.

De ZorgZaak

Bij de ZorgZaak vinden wij het belangrijk dat u de juiste professionele zorg op maat krijgt. Deze moet aansluiten bij uw wensen en zorgbehoeftes. De gekwalificeerde zorgverleners bij de ZorgZaak maken een zorgplan op maat. Op deze manier heeft u altijd de zorg die u nodig heeft.

Neem vandaag nog contact op voor zorg wonen in Slagharen

Wilt u meer informatie ontvangen over het wonen in de omgeving van Slagharen terwijl u voorzien bent van de juiste zorg? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen naar de mogelijkheden. De ZorgZaak professionals staan voor u klaar om u verder te helpen.