Ga naar de inhoud

De ZorgZaak woonlocaties

Soms worden alledaagse taken niet meer als vanzelfsprekend ervaren als gevolg van ouderdom, ziekte of andere persoonlijke omstandigheden, waardoor de juiste verzorging niet langer vanzelfsprekend is. Het kan zijn dat u behoefte heeft aan hulp van een zorgprofessional, terwijl u toch graag op uw eigen manier wilt blijven wonen. Als u op zoek bent naar een comfortabele woonomgeving waar u zelfstandig kunt wonen en tegelijkertijd de zorg kunt ontvangen die u nodig heeft, zijn de woonlocaties van de ZorgZaak de perfecte oplossing. Onze woonlocaties bieden de juiste begeleiding en zorg die zijn afgestemd op uw individuele situatie.

Over de ZorgZaak

Bij de ZorgZaak vinden wij het belangrijk dat u de juiste professionele zorg op maat krijgt. Deze moet aansluiten bij uw wensen en zorgbehoeftes. De gekwalificeerde zorgverleners bij de ZorgZaak maken een zorgplan op maat. Op deze manier heeft u altijd de zorg die u nodig heeft. In De ZorgVilla wordt professionele zorg geboden aan mensen met een lichamelijke en/of geestelijke zorgvraag. Wij bieden u verzorgd wonen aan in combinatie met persoonlijke aandacht.

Meer informatie over zorg wonen in Veenoord

Wilt u meer informatie ontvangen over zorg wonen in Veenoord? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en kijk samen met een professional naar de verschillende mogelijkheden die de ZorgZaak te bieden heeft. Zelf liever eerst meer informatie opzoeken online? Neem dan een kijkje op onze website. De ZorgZaak staat voor u klaar en helpt u graag verder!