Ga naar de inhoud

Woonlocaties

Bij de ZorgZaak hebben wij meerdere woonlocaties verdeeld over Drenthe en Overijssel. Zo beschikken wij over woonlocaties in Hoogeveen, Veenoord en Slagharen waar wij professionele zorg op maat aanbieden. Bij onze woonlocaties wordt er geluisterd naar uw zorgbehoeftes en wensen en maken wij op deze manier een passend zorgplan op maat. Doordat onze zorglocaties in normale woonwijken staan krijgt u wel de ruimte en vrijheid die u altijd gewend bent.

Professionele zorg op maat

Bij de ZorgZaak ervaart u de juiste professionele zorg op maat. Onze professionals kijken samen met u naar uw wensen en zorgbehoeftes en maken een zorgplan op maat. Zo krijgt u altijd de zorg die u nodig heeft en verdiend. Op onze woonlocaties zijn altijd professionals aanwezig die u op ieder moment van de dag de juiste zorg kunnen verlenen.

Meer te weten komen

Wilt u nou meer te weten komen over de woonlocaties en het wonen met zorg dat wij bij de ZorgZaak aanbieden? Neem een kijkje op onze website en kom erachter hoe onze woonlocaties eruit zien en welke diensten wij aanbieden. Voor vragen of andere opmerkingen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord.